Spring naar inhoud

De vereniging

“ACGZOfit” (officieel: AerobicClub Gaasperdam, opgericht op 16 april 1993) staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40537846 en is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (https://www.sport4all.nl/)

Louter vrijwilligers

De vereniging draait volledig op vrijwilligers. We proberen de taken zoveel mogelijk onderling te verdelen. Verplicht is het niet, maar het wordt zeer op prijs gesteld als je als lid een taak of taakje op je neemt. Hierdoor kunnen we een uitgebreid lessenpakket aanbieden en kan de contributie zo laag mogelijk worden gehouden.

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen de vereniging. Hiervan maken alle leden deel uit. Bijwonen is niet verplicht maar wel zeer aan te bevelen.

Jaarlijks de laatste woensdag in januari komt de algemene ledenvergadering bijeen. Dan spreken de leden zich uit over o.a. het beleid van het voorgaande jaar inclusief de financiƫle verantwoording en over het beleid voor het komende jaar inclusief de begroting en de hoogte van de contributie, benoeming van bestuursleden en andere zaken waarover de leden een oordeel moeten uitspreken.

Het bestuur

  • Johan van Schaick     – voorzitter

  • Olga de Bruijn            – secretaris

  • Peter de Bruin            – penningmeester

  • Ine Liebregts               – lid

  • Vacature