Spring naar inhoud

Onze lessen

De lessen (meestal tussen de 8 en 15 deelnemers) worden gegeven door professionele docenten. Iedere deelnemer kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen. De docenten bieden oefeningen zoveel mogelijk op twee niveaus aan. Elke trainer geeft zijn/haar eigen invulling aan de les, dus elke les is weer anders.

Heb je wensen? Geef die gerust door en we kijken met de trainers hoe die ingevuld kunnen worden.

De lessen zijn in de dojo-ruimte van Sporthal Gaasperdam, Ravenswaaipad 5, 1106 AW.  Overigens kunnen bij mooi weer de binnenlessen naar buiten verplaatst worden.

In de dojo kan gebruik gemaakt worden van diverse materialen van de vereniging, maar dat is niet verplicht. Beschikbaar zijn o.a. steps (op hoogte instelbaar), gewichtjes (dumbbells van 0,5 tot 2 kilo), bodybars (4 of 7 kilo), elastieken, springtouwen.

 De laatste les voor de zomerstop 2021 is op woensdag 7 juli.

Lesrooster

DagTijdLesTrainer
   
Zondag10.00 – 11.00 uurTotal BodyworkoutOm de 3 weken:
Sheryll, Xander, Marilva
Maandag19.00 – 20.00 uurTotal Bodyworkout
Om de week:
Andoyo, Marilva
Dinsdag19.00– 20.00 uurYogaUma
Woensdag19.00 – 20.00 uurTotal BodyworkoutSheryll

Het kan wel eens voorkomen dat een trainer verhinderd is. Wij doen er alles aan om vervanging te regelen. Soms ruilen de trainers wel eens. Een heel enkele keer als het allemaal niet lukt, nemen deelnemers het initiatief tot een eigen invulling van de les. We gaan in principe nooit onverrichter zake naar huis. Indien mogelijk geven wij de laatste-moment-wijzigingen door via de whatsapp verzendgroep.